Consultants

Consultants van Shout!

Annette Schautt
is directeur van Shout! Partners in Cultuur. Na haar opleiding tot klassiek zangeres heeft ze de stap gemaakt naar management met een verleden in maatschappelijke organisaties zoals de Anne Frank Stichting, maar ook als raadsvoorzitter in de politiek. Annette was directeur van het Jeugd Orkest Nederland en KunstENhuis. Ze organiseerde workshops, netwerkbijeenkomsten en Ronde Tafel gesprekken voor de overheid en de creatieve sector (o.a. Amsterdams Festivaloverleg). Ook verzorgde ze voor gemeentelijke cultuurnota’s de procesbegeleiding. Sinds 2012 bouwt ze het nieuwe kennis- en debatcentrum voor diversiteit in de gemeente Almere op.
Profiel

Gusta Korteweg
is sinds 1988 werkzaam in de cultuur- en mediasector. Zij was directeur van de Concertzender en directeur a.i. van de KNTV (vakbond voor musici). Als adviseur is Gusta betrokken bij cultuurprojecten in Georgië, onder andere bij een Nationaal Instrumentenfonds. Als interim-manager was zij in 2007 verantwoordelijk voor de oprichting en lancering van Radio Muza. Gusta was enkele jaren adviseur bij het Nederlands Fonds voor de Podiumkunsten. Sinds 2014 is ze zakleijk leider van het Rosa Ensemble. Daarnaast verzorgt ze kortere adviestrajecten zoals bij Slot Zuylen.
Profiel

Harry J. Kraaij
is kunsthistoricus en schrijft monografieën en artikelen. Enkele van zijn boeken kregen een vervolg met tentoonstellingen in de Kunsthal Rotterdam en het Rijksmuseum Twente. Van 2006-2012 was Harry lid van de Programmaraad Virtueel Museum Zuidas en verantwoordelijk voor exposities en financiën. Harry vertegenwoordigt als cultureel ondernemer verscheidene realistische schilders en organiseert met zijn mobiele galerij Realisme 21 geregeld verkooptentoonstellingen. Hij is ook actief als bestuurder van Stichting XXL Art en Stichting Nederlandse Kunst- en Cultuurprojecten. Momenteel werkt hij aan zijn proefschrift over dierschilderkunst in Nederland.
Profiel

Comments are closed